November 19, 2013  |   Posted by : admin  |   Geld lenen met BKR   |   0 Comment»

Geld lenen met BKR is al een hele uitdaging. Als u bedragen van meer dan € 800,- nodig heeft kunt u ook al niet meer terecht bij de verstrekkers van flitskredieten of minileningen. Verstrekkers van minileningen doen overigens überhaupt geen toetsing bij het BKR. Als u een bedrag heeft zoals € 2.500,- zou u er dan voor kunnen kiezen om 4 minileningen te sluiten. U moet echter dan niet vergeten dat u dit ook binnen 4 weken allemaal weer terug moet betalen. Met de bijkomende kosten. Het totaal terug te betalen bedrag binnen 4 weken zou dan op kunnen lopen naar € 3.000,-. Er zijn gelukkig wellicht nog betere opties. U zou toch kunnen proberen om een reguliere financiering aan te vragen voor het gehele bedrag.

Alternatief voor € 2500,- lenen met BKR

Er zijn alternatieven voor 2500 lenen met BKR. Helaas zijn dit er echter niet veel. Eén van de opties is om bij uw huisbank een aanvraag te doen. Dit is de bank waar u op dit moment uw betaalrekening heeft lopen. Mocht dit niet lukken dan kunt u nog overwegen om een aanvraag in te dienen bij lenenmetadvies.nl. Lenenmetadvies.nl bemiddeld voor een aantal verschillende banken. Dat is dus één keer een aanvraag doen en uw aanvraag wordt bij meerdere banken gelijktijdig ingediend. Dat allemaal terwijl u lekker achterover kunt zitten in uw eigen stoel. Veel andere opties zijn er niet moeten wij u helaas mededelen.

Andere opties voor € 2500 lenen met BKR

Zoals al aangegeven zijn er helaas weinig andere opties als het gaat om 2.500 lenen met BKR. Als de nood heel hoog is kunt u zich overigens nog wel tot de gemeente wenden. Zij zullen u duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden kunnen vertellen. En wellicht u nog doorverwijzen naar andere loketten waar u terecht kan voor een lening om uw problemen op te lossen.